הקורס "מה הטעם?" יתמקד באופנים בהם אוכל, אכילה ואירוח באים לידי ביטוי באמנות המקומית, וכיצד מאפיינים אלו קשורים להיבטים תרבותיים, פוליטיים וכלכליים בחברה הישראלית.
דרך מפגש עם אמנים ואמניות מקומיים שאוכל ואכילה מופיעים בעבודותיהם, ודרך הכרות עם יצירות מרחבי העולם שאוכל עומד במרכזן, נחקור ונחשוף כיצד אמנות מפעילה את חמשת החושים. באמצעות התבוננות, הקשבה וטעימה של אמנות חזותית ופרפורמנס, נעמוד על היחסים הייחודים שנוצרים במפגש של הקהל עם עבודות שעוסקות באוכל ואכילה. כמו כן, הקורס יגע באופנים בהם עבודות ביצירה המקומית קשורות לתרבות האוכל בישראל, וכיצד הן מציעות נקודת מבט ייחודית המשמשת מרחב דיאלוגי בחברה שאנחנו חיים בה.