מה הטעם?

אוכל, אכילה ואירוח באמנות המקומית

line
28 בינואר 2020 עד 3 באפריל 2020
10 מפגשים וסדנא, ימי ג’ 17:00 – 18:30

הקורס “מה הטעם?” יתמקד באופנים בהם אוכל, אכילה ואירוח באים לידי ביטוי באמנות המקומית, וכיצד מאפיינים אלו קשורים להיבטים תרבותיים, פוליטיים וכלכליים בחברה הישראלית.

דרך מפגש עם אמנים ואמניות מקומיים שאוכל ואכילה מופיעים בעבודותיהם, ודרך הכרות עם יצירות מרחבי העולם שאוכל עומד במרכזן, נחקור ונחשוף כיצד אמנות מפעילה את חמשת החושים. באמצעות התבוננות, הקשבה וטעימה של אמנות חזותית ופרפורמנס, נעמוד על היחסים הייחודים שנוצרים במפגש של הקהל עם עבודות שעוסקות באוכל ואכילה. כמו כן, הקורס יגע באופנים בהם עבודות ביצירה המקומית קשורות לתרבות האוכל בישראל, וכיצד הן מציעות נקודת מבט ייחודית המשמשת מרחב דיאלוגי בחברה שאנחנו חיים בה.

בהנחיית טליה הופמן. מיצג פתיחה של סטודיו מלא: כרמל בר ומיכל אביתר. מרצים אורחים: הדסה גולדויכט, רלי דה-פריס, רונית ורד, שחר מרקוס, אסי משולם, נירית נלסון, ד”ר יחיל צבן, ותמר רבן.

שחר מרקוס, סביח, 2006. צילום: נתן דביר

לעלויות הקורסים ולמדיניות ביטולים לחצו כאן

או השאירו פרטים

מרצים וסגל

טליה הופמן

הרשמו און-ליין

לעלויות הקורסים ולמדיניות ביטולים לחצו כאן

או השאירו פרטים

קורסים נוספים שיעניינו אותך